ປະ​ເພດ​ຄຳ​ຮ້ອງ
Patent - Foreign
ປະ​ເພດ​ຄຳ​ຮ້ອງຍ່ອຍ
Patent - PCT National Phase
(10) ເລກທີ ແລະ ວັນທີການຈົດທະບຽນ
ສະຖານະ
Filed
(180) ມື້​ໝົດ​ອາຍຸ
(20) ​ເລກທີ ​ແລະ ມື້ ຍື່ນ​ຄຳ​ຮ້ອງ
LA P/736 20.12.2018
(40) ​ເລກທີ ​ແລະ ວັນ​ທີ​ເຜີຍ​ແຜ່
(86) ເລກທີ ແລະ ວັນທີ ເອກະສານ PCT
(87) and Date ເລກທີ ແລະ ວັນທີ່ ເຜີຍແຜ່ PCT
(85) ວັນ​ທີເອກະສານ​ເຂົ້າ
(30) ລາຍລະອຽດບຸລິມະສິດ
(51) ການຈັດ​ໝວດ​ໝູ່ IPC
(72) ຜູ້​ປະດິດສ້າງ
(LA) Souwan PHAKDMNG : 80/2 moo1 Nong Khan Song Muang Trat District, Trat Province, 23000 Thailand
(74) ຊຶ່ບໍລິສັດຕົວແທນ
(LA) Tilleke & Gibbins International Ltd : No. 302/1B, 3rd Floor, Vieng Vang Tower, Unit 15, Boulichan Road, Dongpalan Thong Village, Sisattanak District, Vientiane Capital, Lao PDR
(54) ຫົວຂໍ້
(LA) PROCESS OF DURIAN PRESERVATION BY PASTEURIZATION
(57) ບົດສັງເຂບ
(LA)

This invention is a method for preserving durian for a longer period than technically achievable at present. Durian preserved using this method will not decompose or change in appearance or flavor from its natural character. Tenderness of durian flesh can be selected from the fruit's ripeness, which can be categorized into different degrees. For each degree of ripeness, the invention teaches the range of parameter values for use in the preservation process.

(58) ການ​ຮຽກຮ້ອງ
ປະເພດຂອງເອກະສານ ວັນທີ ການດໍາເນີນການ
ຊື່ຂອງລາຍການວັນ​ທີສະຖານະ
Filing20.12.2018Filed
PCT National Phase Entry12.10.2020PCT National Phase